Nieuwe pastoor Parochie St. Franciscus

REGIO – Aartsbisschop Kardinaal Eijk in Utrecht heeft drs. Henri ten Have benoemd tot pastoor van de St. Francisus parochie in de regio Apeldoorn. Tot deze parochie horen onder meer ook de katholieken in Loenen, Klarenbeek en Eerbeek. Hij volgt pastoor Hermens op, die Apeldoorn heeft verlaten en per 1 november is benoemd tot pastoor in Tubbergen. Pastoor Ten Have is 54 jaar oud. Hij is 26 jaar priester en was werkzaam in de Heilige Titus Brandsma Parochie te Wageningen en omgeving. De collega’s van het pastorale team in Apeldoorn en het bestuur hebben al kennisgemaakt met de nieuwe pastoor. Op zondag 15 januari wordt de installatieplechtigheid worden gehouden in de Onze Lieve Vrouwekerk in Apeldoorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.