Nieuwe Nederlanders in Rheden

0246718_naturalisatie_groep_1.jpg
Nieuwe Nederlanders worden welkom geheten in Rheden - Marc Pluim

DE STEEG – Donderdag 15 december was het landelijk Naturalisatiedag. Ook in de gemeente Rheden werd een naturalisatieceremonie gehouden voor mensen aan wie het Nederlanderschap is verleend.

De afgelopen twee jaar was het niet mogelijk de naturalisatieceremonie te houden vanwege corona. Daarom waren er dit jaar drie bijeenkomsten op één dag. Burgemeester Carol van Eert ontving de genodigden op Landgoed Rhederoord en hield een korte toespraak. Hierna legden de personen die op 15 december Nederlander werden de verklaring van verbondenheid af en reikte de burgemeester het bewijs van Nederlandse nationaliteit aan hen uit. In totaal ontvingen zes mannen en acht vrouwen het bewijs van de Nederlandse nationaliteit.

In totaal hebben dit jaar in de gemeente Rheden 19 mannen en 33 vrouwen de Nederlandse nationaliteit gekregen. Donderdag 15 december kwamen daar dus nog zes mannen en acht vrouwen bij, wat het totaal brengt op 25 mannen en 41 vrouwen.

Foto’s: Marc Pluim

Meer foto's

Nieuwe Nederlanders worden welkom geheten in Rheden - Marc Pluim
Nieuwe Nederlanders worden welkom geheten in Rheden - Marc Pluim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.