Mike uit Doesburg naar Thailand voor Mister-verkiezing

0244843_Mike.jpeg
Mike van Doorn doet mee aan internationale Mister-verkiezing

DOESBURG – Hij heeft er lang op moeten wachten, maar op 7 december mag Mike van Doorn uit Doesburg naar Thailand om daar mee te doen aan de Mister Friendship Verkiezing. Samen met zeventien andere kandidaten gaat hij strijden om de titel.

In september 2021 deed Mike voor de eerste keer mee aan een Mister-verkiezing en meteen met succes. Na een zenuwslopende finale kreeg hij de felbegeerde sjerp omgehangen en mocht hij zich officieel Mister International Netherlands noemen. Na deze winst plaatste hij zich automatisch ook voor de internationale editie. Door corona werd de wedstrijd echter een paar keer uitgesteld. Hij kan het nog bijna niet geloven maar op 7 december vertrekt Mike dan toch daadwerkelijk naar Thailand.

Zelfverzekerder

Inmiddels is het meer dan een jaar geleden dat Mike de Mister International Netherlands-verkiezing won en is hij er helemaal klaar voor om ook op internationaal niveau aan de slag te gaan. “Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden dan dat ik in het begin was. Je leert jezelf echt neerzetten.” Een belangrijk onderdeel van de verkiezing is niet alleen het uiterlijk van de kandidaat, maar vooral de boodschap die de kandidaat uitdraagt. Voor Mike is dat zijn werk. “Ik werk in de gehandicaptenzorg. Elke donderdag ga ik met een groep cliënten sporten. Het is mijn doel om een brug te slaan tussen de zorg en fitness.”
Om ook zijn lichaam in topconditie te houden, volgt Mike een streng regime van veel sporten en gezond eten. “De afgelopen maanden is alles wat ik eet wel over de weegschaal gegaan. Soms heb ik best zin in een patatje of pizza, maar daarmee zou ik mijn harde werk weer teniet doen en dat vind ik zonde.”

Druk programma

In Thailand wacht Mike een druk programma. Op donderdag 8 december komt hij aan en direct op vrijdag 9 december begint de competitie. In de dagen die volgen moeten de deelnemers allerlei fotoshoots en opdrachten doen om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren. Op zondag 18 december volgt de grote finale. Mike is positief over zijn kansen. “Lichamelijk ben ik in topconditie en ik heb daadwerkelijk een boodschap uit te dragen, want die is onderdeel van mijn leven. Dit is bij sommige van de deelnemers anders, die zijn zich pas tijdens de verkiezing ineens in gaan zetten voor een goed doel bijvoorbeeld.”
Na de wedstrijd op 18 december is het voor Mike tijd voor ontspanning. “Ik blijf nog in Thailand voor een vakantie en dan ga ik even nergens op letten, maar gewoon genieten.”
De avonturen van Mike zijn te volgen via zijn Instagram @mikey.van.doorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.