Met de gids op stap

0244757_NAMO46037_met_de_gids_op_stap_dec.jpg
Op stap op de Posbank - Natuurmonumenten

RHEDEN – Op zondag 11 december van 11.00 tot 13.00 uur gaat een gids van Natuurmonumenten samen met wandelaars op pad in Nationaal Park Veluwezoom. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. Kosten van deze activiteit zijn 7 euro voor leden van Natuurmonumenten en 10 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom. Natuurmonumenten raad deelnemers aan stevige schoenen en warme (regen)kleding te dragen, een verrekijker mee te nemen en na een bezoek aan de natuur te controleren op teken. Honden zijn bij deze activiteit niet toegestaan.

a.meiners@natuurmonumenten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.