Mens, durf te leven!

0244164_Zingen_Mens_Durf_te_Leven.jpg
Ook zang hoorde bij het project Mens durf te leven! - Jikke Göbel

DIEREN – Het project ‘Mens, durf te leven!’ kwam op dinsdag 8 november ten einde met een presentatie voor initimi en medewerkers van Attent Zorg en Behandeling.

In dit project gingen choreograaf Paula Walta, muzikant Jorike Kroon en schrijfdocent Marjon Weijzen met een groep ouderen op ontdekkingsreis. De meeste deelnemers volgen dagbehandeling of verblijven in Intermezzo. Het bleek volgens de drie een reis met dolende geesten en liefhebbende hart. Samen gingen ze op zoek naar soms lang vergeten herinneringen en verhalen uit een rijk leven, door middel van beweging, muziek en taal.
Het project werd afgesloten met een ontroerende voorstelling. Zo vertelt Truus: “Tegenwoordig ben ik net een zeef. En dat wil ik verder niet uitleggen.” Het publiek slikte af en toe een traantje weg, want ‘echter’ kun je een voorstelling niet krijgen.
Mens, durf te leven! is mogelijk gemaakt door bijdragen van het Lang Leve Kunst Fonds, VSBfonds, Attent Zorg en Behandeling, Rhederhof Beheer, Maagdenhuis en Fundatie van den Santheuvel Sobbe.

Foto: Jikke Göbel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.