Meiden C1 MHC Dieren promoveren naar tweede klasse

0245861_23bf8bd6-a9e0-440c-b3ab-c9764f79d7a1.JPG
.

DIEREN – Op zaterdag 3 december speelde het meidenteam C1 van MHC Dieren de afsluitende wedstrijd van het seizoen voor de winterstop. Nadat ze in de vorige competitie al promoveerde van de vierde naar de derde klasse, stond er nu bij winst zelfs een promotie naar de tweede klasse op het spel. Nadat ze de wedstrijd tegen Ares uit Apeldoorn in de ijzige kou wonnen met een overtuigende score van 5-1, was de vreugde groot. Sinds lange tijd heeft MHC Dieren weer een meidenteam dat uitkomt in de tweede klasse. In december, januari en februari wordt er eerst gespeeld in de zaal en daarna wacht dit team in het voorjaar nieuwe tegenstanders op het veld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.