Levend Kerstverhaal

0246466_Kerst_stalletje.jpg
.

BRUMMEN – Op zaterdag 24 december verzorgt de Protestantse Gemeente in Brummen een wandeling langs levende vertellingen van het kerstverhaal. Van de komst van de engel tot het kindje in de stal, lopen de bezoekers langs verschillende scènes uit het kerstverhaal. De wandeling kan tussen 18.00 en 18.30 uur gestart worden vanaf de brandweerkazerne en eindigt na een uur in de Pancratiuskerk in Brummen, waar de chocomelk en glühwein klaarstaan. Dit levend kerstverhaal is georganiseerd in samenwerking met Vox tunes, burgemeester Alex van Hedel, Vrienden van het HOB, Dierenpark ’t Goor, Schaapskudde de Belhamel, Midwinter Blazers en Tante Blanche.

PR Commissie – erik@ekkel.com

06-46364626

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.