Kunst maken van zand en stenen

0247293_Fossielen.jpg
.

VELP – Op dinsdag 3 januari kunnen er in het Gelders Geologisch Museum kunstwerken gemaakt worden van zand en stenen. Zand bestaat eigenlijk uit allemaal hele kleine steentjes. Bij het Gelders Geologisch Museum is er zand in allemaal verschillende kleuren, waarmee kleurplaten en zelfgemaakte ontwerpen ingekleurd kunnen worden. Als deze liggen te drogen, kan er ook nog een stenen kunstwerk gemaakt worden. Beide kunstwerken mogen mee naar huis genomen worden. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 6 tot met 12 jaar en duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Meeknutselen kost 8 euro en is inclusief een consumptie. Aanmelden kan door te bellen naar 026-3642996 op dinsdag tot en met zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Er kunnen maximaal twaalf kinderen meedoen.

geologischmuseum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.