Koninklijke Onderscheiding voor Diny Bruil

0245491_Koninklijke_onderscheiding.JPG
Koninklijke onderscheiding voor Diny Bruil - Theo Jansen

VELP – Diny Bruil-Winterink ontving op maandag 5 december in de Ulenpas in Velp een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mevrouw Bruil-Winterink is 80 jaar en woont in Dieren. Mevrouw Bruil-Winterink heeft zich op sociaal maatschappelijk altijd bijzonder verdienstelijk gemaakt. Ze ontvangt deze onderscheiding omdat zij onder andere ruim 23 jaar lid en eerste voorzitter is geweest van de Humanistische Stichting Huisvesting voor Ouderen De Ulenpas in Velp. De Ulenpas is een wooncentrum met 234 woningen voor zelfstandig wonende ouderen.
Mevrouw Bruil-Winterink was altijd zeer betrokken bij het wel en wee van het wooncentrum, de bewoners en de medewerkers. Zij heeft nooit een vergadering overgeslagen en bezocht altijd de koffieochtend en regelmatig ook andere activiteiten. Zij was een bekwame en betrokken voorzitter en stond altijd klaar voor de stichting wanneer dit nodig was.
Daarnaast is mevrouw Bruil-Winterink voorzitter van de Kegelclub DESA in Dieren. In het verleden is zij bestuurslid van de PvdA afdeling Rheden-Rozendaal geweest en bestuurslid en voorzitter van de PvdA Rode Vrouwen, ook van de afdeling Rheden-Rozendaal.

Foto: Theo Jansen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.