Kerstzangdienst Angerlo

0245873_Kerstboom_close.jpg
.

ANGERLO – Op zondag 18 december om 19.00 uur is er een kerstzangdienst in De Meent in Angerlo. Het is dit jaar voor de 60e keer dat deze sfeervolle en gezellige dienst als voorbereiding op het kerstfeest gaat plaatsvinden. Op weg naar De Meent wordt de bezoeker begroet door de geluiden van de midwinterhoorn en de kerkklokken. Onder de kerstboom, die ook dit jaar weer door familie van Weede van huis Bingerden beschikbaar is gesteld, zullen gezamenlijk kerstliederen worden gezongen. Dit jaar wordt de zang verzorgd door muziekvereniging Nieuw Leven, het scholenkoor, zanggroep Spontaan en koor EDGe. Dominee Bomen helpt bezoekers op deze avond om namens de kerken de kerstgedachte te overdenken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.