Kerststukkenactie Protestantse Kerk Loenen

0244837_kerstbal.jpg
.

LOENEN – De groep kerstverkoop van de Protestantse Kerk in Loenen houdt dit jaar weer een actie met kerststukken en graftakken. De organisatie is op zoek naar groen zoals coniferen en hulst. De kerststukken worden op 16 en 17 december gemaakt. De bestelde graftakken worden op zaterdag 17 december thuisbezorgd. De kerststukken zullen op zaterdag 17 december in de Protestantse kerk op tafels staan, er kan dan zelf een worden uitgezocht. Dit kan tussen 10.00 en 11.00 uur. De graftakken kosten 17 euro en de kerststukken 15 euro. De bestellingen dienen uiterlijk 8 december binnen te zijn bij Christien Jurriens, Horstweg 19a in Loenen, 055-5051782 of christienjurriens@gmail.com. Wie mee wil helpen om deze kerstcreaties te maken, kan zich hier ook opgeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.