Kerststal kijken in RK kerk Loenen

0246690_Kerst_stalletje.jpg
.

LOENEN – De Pastoraatsgroep Loenen/Eerbeek van de St. Antonius Abt Kerk in Loenen gaat vier dagen het gebouw open stellen om de prachtige kerststal te bekijken. De kerststal is weer schitterend en met veel liefde opgebouwd door vrijwilligers van de kerk. Er is muziek aanwezig om de sfeer van Kerst te beleven. Volgens de groep doet een bezoekje iedereen goed doen en kan het veel positieve energie geven.
Naast het bewonderen van de kerk wordt men ook van harte welkom geheten om rust en vertroosting te vinden in deze gebedsruimte. De stilte die men aantreft, kan tevens uitnodigen voor gebed. Een kaarsje branden om de gedachten om te zetten is ook mogelijk. De kerk is open op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 december en op zondag1 januari van 14.00 tot 16.00 uur. De Mariakapel achter in de kerk is gedurende de gehele dag toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.