Kerstsfeer en zang in Hummelose kerk

0247318_52_kerstconcert_hummelorb-han.jpg
Kerstsfeer en zang in Hummelose kerk - Hanny ten Dolle

HUMMELO – In de kerk in Hummelo heerste op dinsdag 20 december een gezellige kerstsfeer. Veel mensen waren gekomen om de prachtige kerstliedjes te horen die werden gezongen en gespeeld door vrouwenkoor Amazing, Hummelo’s Gemengd Koor en Muziekvereniging Hummelo en Keppel. De aanwezigen genoten dan ook volop van de vele bekende kerstliederen waar velen dan ook zachtjes meezongen. Ook werd er nog een ludiek kerstverhaal verteld. De vele aanwezigen kwamen deze avond alvast heerlijk in kerstsfeer.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.