Kerstmatinee PJB in Apeldoorn

0245499_Orkest.jpg
.

APELDOORN – Op zondagmiddag 11 december geeft het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor (ACM) samen met harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) en zangeres Sharon Kips een kerstmatinee. Tijdens het matinee zullen PJB, het ACM en Sharon Kips zowel afzonderlijk als gezamenlijk te horen zijn. Het kerstmatinee op 11 december vindt plaats in de Grote Kerk in Apeldoorn. Het concert begint om 15.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 euro. Kaarten zijn te koop bij de entree van de kerk of bij leden van PJB of het ACM. Gratis parkeren is mogelijk bij de Grote Kerk. PJB speelt onder leiding van dirigent Marten van der Wal onder andere bekende nummers als ‘A Festive Christmas’, ‘The Lost Chord’ (met Henk Kortes op het orgel) en ‘Christmas Swing’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.