Kerstconcert Dierens Mannenkoor

0246132_Koor.jpg
.

DIEREN – Zaterdag 17 december staat het Dierens Mannenkoor weer in de Ontmoetingskerk in Dieren, die hopelijk gevuld is met veel publiek. Voor het traditionele kerstconcert is een programma samengesteld met de mooiste kerstliederen. De kinderen van Koorschool Midden-Gelderland laten horen hoe hard zij hebben geoefend. Marina Besselink vult Marina Besselink met haar mooie sopraan moeiteloos de hele kerk.
Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.15 uur. De entree, inclusief koffie in de pauze en een glaasje glühwein, bedraagt 10 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij The Read Shop en Primera Dieren, telefonisch via 06-53338045 of 0313-415600 en op de avond zelf aan de kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.