Kerstboodschap van de Raad van Kerken Veluwezoom: Kerstvieringen Veluwezoom 2022

0246608_Kerst_kaarsen.jpg
.

Dit jaar kunt u in de diverse kerken op de Veluwezoom een kerstviering meemaken. Tenminste, als het ons wordt toegestaan. Twee jaar lang konden we mensen maar beperkt toelaten en daarom zijn we heel blij als het feest dit jaar wel gewoon door kan gaan en we nodigen u uit om de geboorte van het Christuskind mee te vieren. Trouwe gemeenteleden en incidentele bezoekers zijn van harte welkom op zaterdagavond 24 december en op de Kerstmorgen 25 december. Er zullen bekende liederen klinken, maar ook nieuwere kerstmuziek. Diverse zangers en musici werken mee aan de vieringen. Op de websites van de verschillende kerken kunt u meer informatie vinden.
In onze wereld is de vrede vaak ver te zoeken. En we hielden het bijna niet voor mogelijk, maar zelfs in Europa is er opnieuw een oorlog uitgebroken. Je kunt er moedeloos en depressief van worden en juist daarom is het zo waardevol om samen in de kerk het feest van het Licht te vieren. Het Kerstverhaal mag ons verwarmen en bemoedigen om weerstand te bieden tegen alles wat mensen angstig en verdrietig maakt. Het Christuskind wil onze harten openen voor elkaar zodat vrede dichterbij komt. Namens de diverse kerken van de Veluwezoom wens ik U fijne, gezegende Kerstdagen toe en mogelijk tot ziens!

Jan Willem Overvliet, predikant Dorpskerk Rheden en voorzitter van de Raad van Kerken Veluwezoom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.