Kerstbomenactie Team PA

0246028_EZXM5954_edt.jpg
.

RHEDEN – Team PA uit Rheden neemt op 1 juni voor de 12e keer deel aan Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker, worden er geld genererende activiteiten gehouden en één daarvan is de kerstbomenverkoop. Er zijn door de teamleden Nordmann kerstbomen van het land gehaald en de laatste bomen zijn voor 20 euro per stuk te koop aan de Arnhemseweg 39 in Rheden op zaterdag 17 december van 10.00 tot 17.00 uur. De kerstbomen zonder kluit kunnen voor een meerprijs van 5 euro aan huis worden bezorgd, in een straal van 5 km om Rheden. De volledige opbrengst zal ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.