Kerst in de H. Willibrordkerk

0246782_Kerstboom_close.jpg
.

DREMPT – Op kerstavond geeft het koor Feeling om 20.00 uur een kerstconcert in de H. Willibrordkerk in Drempt. Op Eerste Kerstdag is er om 10.00 uur een viering met muzikale ondersteuning van het Willibrordkoor waarbij iedereen van harte welkom is. Op Tweede Kerstdag is de kerk open van 12.00 tot 16.00 uur. Een moment om alleen of samen met de familie de versierde kerk en de opgebouwde kerststal te bekijken.
De kerk is het hele jaar door ook open op de donderdagochtend om bijvoorbeeld een kaarsje aan te steken. Vanaf deze maand is het mogelijk om in de Mariakapel het kaarsengeld te betalen via de daar aanwezige QR code.Vanzelfsprekend kan er ook gewoon met muntgeld betaald worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.