Inzamelingsactie Kerk in actie

0247280_postzegelverzameling.jpg
.

LOENEN – Rikie van Binsbergen in Loenen houdt al enkele jaren een inzamelingsactie voor de Protestantse Kerk. Er kunnen veel spullen worden ingebracht. Rikie verzamelt onder andere postzegels, geboortekaartjes, oud-papiergeld en sigarenbandjes, maar ook munten, cartridges en oude mobieltjes. Rikie wijst er vooral op dat oude ansichtenkaarten en verzamelingen, waarvoor men geen liefhebber heeft, hier welkom zijn. De medewerkers van Kerk in Actie hebben ervaring met de verkoop van vele spullen die ogenschijnlijk geen waarde hebben. Personen die moeite hebben om de spullen te brengen, kunnen dit laten weten. Rikie komt het graag ophalen. Wie wat te missen heeft, kan dit brengen naar Hameinde 10 te Loenen of contact opnemen via 055-5052450 of 06-12166038.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.