Inzameling DE-punten voor Voedselbank

0245384_koffiebonen.jpg
.

REGIO – In december worden er ook in gemeente Rheden Douwe Egberts-punten ingezameld voor de Voedselbank in Dieren, Rheden en Velp. Koffie is een product dat nauwelijks aan de Voedselbank wordt aangeboden. Met deze actie van Lions Club Rheden worden de ingezamelde punten verzilverd voor pakken koffie en gedoneerd aan de Voedselbanken in Velp, Rheden en Dieren. Zeker in deze tijd van stijgende prijzen zijn er erg veel mensen afhankelijk van de Voedselbank. Bij elk van deze uitgiftepunten worden wekelijks pakketten verstrekt aan vijftig tot tachtig gezinnen. Voor ongeveer vijfhonderd punten geeft Douwe Egberts een pak koffie aan de Voedselbank. In de afgelopen jaren zijn er door deze actie duizenden pakken D.E. Roodband aan de Voedselbank geschonken.
De Lions willen met deze actie een fors aantal punten binnenhalen en daarmee de ontvangers van voedselpakketten een extraatje bezorgen. Van zaterdag 10 december tot half januari staan er inzameldozen bij de Spar, Albert Heijn, Jumbo en MijnZien/MijnHoren in Dieren, bij Bakkerij Samberg in Ellecom, bij de Albert Heijn, Dekamarkt en Elderman in Rheden, bij de Plus Velp Zuid, Albert Heijn en de Biesdel in Velp en bij het gemeentehuis in Rozendaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.