In Between stopt

0246031_Koor.jpg
.

LOENEN – Op zondag 25 december zingt het koor In Between uit de Vecht om 10.00 uur voor de laatste keer in de St Antonius Abt kerk in Loenen. In Between heeft meer dan 40 jaar kerkdiensten ondersteund. Eerst alleen als jongerenkoor in de St Antoniuskerk in De Vecht en later als het koor In Between in de kerken van Twello, Vaassen en Loenen. Dit alles onder leiding van Martin Rothengatter. Martin heeft aangegeven om na 50 jaar het dirigenten stokje aan de wilgen te hangen. Helaas is het niet gelukt om vervanging te vinden en daarom besloten om te stoppen als koor. Het bestuur van de St.Franciscusparochie wil het koor bedanken voor hun jarenlange inzet in de parochie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.