Help de vogels de winter door

0246216_Natuurmonumenten-Hans-Postem-NAMO100318.jpg
. - Hans Postem

RHEDEN – Zondag 18 december kunnen kinderen van 14.00 tot 16.00 uur op pad op de Veluwezoom. Met behulp van de de boswachter leren zij alles over vogels. Welke vogels zijn er te vinden in de tuin of park? En hoe kunnen deze het beste verzorgd worden? Op deze en meer vragen wordt antwoord gegeven tijdens deze activiteit van Oerrr Natuurmonumenten. Ook kan er een voederhuisje worden gemaakt, dat uiteraard ook mee naar huis genomen mag worden. Aanmelden online via www.natuurmonumenten.nl-bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Hans Postem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.