Go Mono in Velp

0245497_fietslamp.jpg
.

VELP – In de week van 5 december tot 9 december start de politie Velp in samenwerking met Team Alert, de gemeente Rheden en diverse scholen in Velp en Roosendaal, de campagne Go Mono. Het doel van deze campagne is om door middel van voorlichting op scholen bewustwording te creëren onder jongeren over de gevaren van het gebruik van de telefoon op de fiets. Hiervoor gaat Team Alert voorlichting geven op de scholen. Daarnaast plaatst de gemeente Rheden op twee routes grote tekstkarren, waarmee zij aandacht vraagt voor de Go Mono campagne. De politie gaat in de weken na de gegeven voorlichtingen, controleren op het gebruik van de telefoon op de fiets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.