Gezellige kerstmarkt in Spankeren

0246215_Kerstmarkt_spankeren1.jpeg
. - Henny Versteeg

SPANKEREN – Glühwein, bloemstukken, kerstkransen en kaarsen, alle ingrediënten voor een geslaagde kerstmarkt waren afgelopen zaterdag 10 december aanwezig in Spankeren. De oude Dorpskerk was het decor voor deze gezellige markt. In de frisse kou brachten veel mensen brachten een bezoekje om alvast in de kerststemming te komen. Er werden lekkernijen en cadeautjes aangeschaft voor de komende feestdagen. Daarnaast was het vooral onder inwoners van het dorp gezellig bijpraten. Kamerkoor Canzonet uit Dieren verzorgde twee keer een optreden. Ook buiten de kerk was van alles te beleven. De smid was aan het werk en er waren lekkere versnaperingen te verkrijgen.

Foto: Henny Versteeg

stichtingdorpskerkspankeren.nl

Meer foto's

. - Henny Versteeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.