Gezellig Winkel Winter Weekend in Velp

0246811_Winterweekend_velp.jpg
Winter Winkel Weekend in Velp - Gerrit van de Pol

VELP – Afgelopen weekend was het centrum van Velp helemaal in kerstsfeer gebracht. Het winkelend publiek werd getrakteerd op vele extra’s die de winkeliers voor hen in petto hadden. Het Winter Winkel Weekend begon op vrijdag 16 december met een sfeervolle lichtjesavond. Winkeliers legden hun rode loper uit en het centrum en etalages waren versierd met vele kaarsjes en fakkels. Ook op zaterdag en zondag was er volop gelegenheid om in de gezellige kerstsfeer de kerstinkopen te doen. Kerstmuziek klonk door de straat, er waren kraampjes met kerstartikelen en het promotieteam trakteerde de bezoekers op allerlei lekkers. Met een beetje geluk kwamen de kleinsten de Kerstman en het Kerstvrouwtje tegen. Het kerstvrouwtje had met haar met haar rok, met tientallen zakken gevuld met cadeautjes, voor ieder kind een verrassing in petto.

Foto: Gerrit van de Pol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.