Gezamenlijk kerstconcert MDVS Doesburg, Excelsior Ellecom en ZOV

0245897_Kerst_2018-1.JPG
.

DOESBURG – Op zaterdag 17 december in de Nicolaaskerk in Ellecom en op zondag 18 december in het St. Martinus Astrium in Doesburg, geven MDVS Doesburg, Excelsior Ellecom en ZOV een gezamenlijk kerstconcert. Samen vormen zij één groot orkest en geven twee avonden een concert. Afgelopen maanden is er afwisselend gerepeteerd in Doesburg en Ellecom onder leiding van dirigenten Hans Hilferink, van MDVS Doesburg en Marc Golub, van Excelsior. Zangeres Maria v.d. Post en het koor ZOV treden op met het orkest. Beide concerten beginnen om 19.30 uur en de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.