Fraaie kerstcreaties in Bruisbeek

0246841_51Kerstbloemschikken.jpg
Fraaie kerstcreaties in Bruisbeek - Janet Wilbrink

LOENEN – Het was donderdag 15 december bijzonder gezellig in de grote zaal van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen. Het bestuur had op verzoek besloten om kort voor de Kerst een creatieve middag te houden.
Bloemist Adriaan Blom en Ria Blom hadden samen de leiding van deze middag. Zij gaven de deelnemers aanwijzingen. Onder het genot van een glaasje glühwein ging de dames aan de slag. Er werd naar eigen idee met allerlei materialen een mooie kerststuk op glas gemaakt. De avond was een groot succes en meteen werd door het bestuur besloten om deze activiteit volgend jaar weer op het programma te zetten.

Foto: Janet Wilbrink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.