Fossielen zoeken en zelf maken

0246487_Fossielen.jpg
.

VELP – Op woensdag 28 december kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar tussen 10.15 en 12.00 uur fossielen zoeken het Gelders Geologisch Museum in Velp. Fossielen zijn versteende resten van dieren of planten of de versteende afdruk daarvan. Om erachter te komen hoe fossielen worden gevormd, kunnen de kinderen zelf fossielen maken. Alle fossielen die gevonden en gemaakt worden, mogen na afloop natuurlijk mee naar huis genomen worden. Meedoen kost 8 euro, inclusief een consumptie. Aanmelden kan via 026-3642996 op dinsdag tot en met zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. De groep is maximaal 10 personen groot.

geologischmuseum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.