Festival of Nine Lessons and Carols

0245881_Kerst_stalletje.jpg
.

RHEDEN – Op maandag 19 december wordt in de Dorpskerk van Rheden het Festival of Nine Lessons and Carols uitgevoerd. Dit keer verzort door The Anglican Singers Amsterdam en The Choir of the Anglican Church of St. Anna and St. Mary in de Anglicaanse traditie. De vaste liturgie van deze viering gaat terug tot 1880. De negen korte Bijbellezingen verwijzen allemaal naar de aanstaande geboorte van Jezus en worden afgewisseld met bekende carols en hymnen, die voor een deel kunnen worden meegezongen. De dienst zal zowel in het Engels als in het Nederlands plaatsvinden, vertalingen zullen in de liturgie aanwezig zijn. Bovengenoemde koren hebben al verschillende malen het Festival of Nine Lessons and Carols verzorgd in Rheden en dit is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. De viering begint om 20.00 uur en de toegang is grati, wel is er na afloop een collecte.

1 REACTIE

  1. L.S.,
    Ik heb deelgenomen aan deze 9 Lessons & Carols en ik vroeg me af of er een livestream van is, omdat het een dienst was.
    Ik hoor het graag!
    Met vriendelijke groeten,
    Sabine (Delft)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.