Fashioncheques voor gezinnen met laag inkomen

0247296_Kledingbeurs.jpg
.

GEM. APELDOORN – Nieuwe kleren kopen voor kinderen is niet voor elke ouder of verzorgende vanzelfsprekend. Daarom steunt de gemeente Apeldoorn inwoners met een inkomen tot 130 procent van het sociaal minimum, in de vorm van een kledingbon ter waarde van 100 euro voor elk kind onder de 18 jaar. “We willen onze inwoners letterlijk en figuurlijk niet in de kou laten staan”, vertelt wethouder Sunita Biharie. Met de fashioncheques die opgestuurd zijn, helpt de gemeente 1880 gezinnen met in totaal ongeveer 3500 kinderen. “We doen er alles aan om armoede te bestrijden en vinden het heel belangrijk dat alle Apeldoorners in hun eigen levensbehoeften kunnen voorzien. Of het nou gaat om geld voor de energierekening, huur, kleding, boodschappen of sporten”, aldus de wethouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.