Fabrieksgebouwen ontmanteld

0244866_DSC7172.JPG
. - Peter Kars

RHEDEN – Eén voor één worden de gebouwen op het voormalig fabrieksterrein van GS Staalwerken in de hoek van de Doctor Langemeijerweg en Pinkelseweg in Rheden ontmanteld. De panden worden zorgvuldig uit elkaar gehaald, zodat een deel van het materiaal opnieuw kan worden gebruikt. Binnenkort is er weinig meer te zien van de fabrieksgebouwen die hier ooit stonden. GS Staalwerken is eind vorig jaar vertrokken van deze locatie op industrieterrein Haveland en heeft de grond verkocht aan een projectontwikkelaar. Wat er in de toekomst mee gaat gebeuren, is nog onduidelijk. De nieuwe eigenaar bekijkt samen met de gemeente Rheden de mogelijkheden.

Foto: Peter Kars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.