Expositie ‘Thuiskomen’ in Kruiskerk Eerbeek geopend

0245872_Expositie_geopend.jpg
.

EERBEEK – In het bijzijn van kunstenaar An Compagne en fotograaf Wim Compagne werd op 6 december de expositie ‘Thuiskomen’ geopend in de Kruiskerk in Eerbeek. Vervolgens nam An de dertig aanwezigen mee op excursie langs de kunstwerken.

De expositie is een combinatie van de schilderijen van An Compagne en de foto’s van Wim Compagne. ‘Thuiskomen’ gaat over de samenwerking van de schilder en de fotograaf in hun zoektocht naar het licht, de stilte en de rust in de prachtige en soms ruige natuur van onder andere Nederland, Zweden, Noorwegen, Schotland en de Hebriden. Beiden richten hun focus op de sfeer van een landschap.
An schildert abstracte meditatieve landschappen. Het is het gevoel van een landschap dat haar boeit en inspireert. Haar intrinsieke voorstelling van het landschap probeert zij vorm te geven door te werken met acryl en olieverf op doek of paneel. Wim fotografeert het liefst tijdens hun vele reizen, als het kan een landschap waar de tijd heeft stil gestaan. Voor hem zijn er ‘oerlandschappen’, net zoals er oerbossen zijn.
De expositie is nog tot en met zaterdag 17 december dagelijks te bewonderen van 13.00 tot 16.00 uur . Vrijdag 16 december is de expositie gesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.