Erwin Nijhoff op Podium de Waag

0245486_Erwin-Nyhoff.jpg
.

DOESBURG – Zondag 11 december treedt Erwin Nijhof op bij Podium de Waag in Doesburg. Van Pinkpop-artiest tot afwasser en weer terug als finalist bij The Voice of Holland: geen enkele Nederlandse artiest heeft zo’n grillige carrière achter de rug als Erwin Nyhoff. Nyhoff treedt nu op met voormalig Rolling Stones-gitarist Mick Taylor en schrijft muziek met hem. Ook het succes van The Voice of Holland brengt hem langs diverse podia en theaters in Nederland. Momenteel is hij bezig met zijn Elvis-tour, maar maakt een uitstapje naar Doesburg voor een super optreden in De Waag. Het optreden is gratis te bezoeken. Aanvang is 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.