Ellecom en De Steeg vullen vijver met kaarsjes

0247220_IMG4551_4.JPG
.

ELLECOM – In de vijver van het parkje aan de Buitensingel in Ellecom zijn op woensdag 21 december honderden walnootkaarsjes te het water gelaten. Het was een initiatief van Ellecommer Jaap Stuiver, die de organisatie Nabuurschap oprichtte met als doel de bewoners van Ellecom en De Steeg dichter bij elkaar te brengen. In verschillende landen bestaat dit ritueel van walnootkaarsjes te water laten al langer. Dit wordt gedaan om mensen bij elkaar te brengen en goede wensen voor elkaar uit te spreken. Omdat dit goed aansluit op de intenties van het Nabuurschap, werd besloten om dit een mooie eerste actie zou zijn. En met succes, want de opkomst was groot en binnen korte tijd dreven er vele kaarsjes in op het water.

Foto: Sanne de Lijster

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.