Eigen Weg reist muzikaal langs steden en dorpen

0245422_Eigen_Weg_-_foto_PR_Eigen_Weg.jpg
.

DOESBURG – Het muzikale viertal Eigen Weg treedt op zaterdag 10 december om 20.00 uur op in de foyer van het Muziekcafé van Podium Doesburg. Eigen Weg speelt eigen Nederlandstalig werk in de traditie van folk en singer-songwriter. Het viertal neemt de luisteraar mee in een muzikaal verhaal als reizende muzikanten langs steden en dorpen. Het verhaal gaat over reizen door de tijd, over successen en tegenslagen en over individuele uitdagingen. De groep bestaat uit zanger Henk Hilferink op akoestisch gitaar en mondharmonica; zanger Joop klein Goldewijk op elektrisch gitaar; Henk Buunk op basgitaar en Gerben Grooten op drums en percussie. De muziekcafés worden geprogrammeerd op een zaterdagavond. Bands en artiesten spelen volgens het principe Pay as you go away; Podium Doesburg garandeert daarbij een mooi minimumbedrag. Voor bezoekers geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.