Een bezoekje aan Sinterklaas

0244975_Sinterklaashuis_Doesburg.jpeg
Doesburgse kinderen mochten zaterdag een bezoek brengen aan Sinterklaas - Peter Bakker

DOESBURG – Kinderen in Doesburg hadden zaterdag 26 november de unieke kans om Sinterklaas te ontmoeten in het Sinterklaashuis in de Hanzestad. Het Stadhuis was omgetoverd tot het onderkomen van de goedheiligman. Samen met zijn Pieten en de kinderen werd er alvast een voorproefje genomen op zijn verjaardag.
Daarnaast konden kinderen in de Doesburgse binnenstad een leuke speurtocht lopen door het winkelgebied. In verschillende etalages kwamen de kinderen van alles tegen, zoals een pietenbakkerij en de slaapkamer van Sinterklaas. Ook lagen er negen jutezakken verstopt, die de kinderen moesten zien te vinden. De komende week mag een aantal scholen uit Doesburg en Angerlo ook nog een bezoek brengen aan het Sinterklaashuis.

Foto: Peter Bakker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.