Duivententoonstelling in Velp

0245263_duif.jpg
.

VELP – Op zaterdag 10 en zondag 11 december vindt de jaarlijkse duivententoonstelling van de PV Velp-zuid plaats aan de Merwedestraat 8a in Velp. Zaterdag wordt er om 8.00 uur gestart met het inzetten van de duiven, waarna ze om 9.30 uur gekeurd worden. Vanaf 19.00 uur is de zaal open voor belangstellenden. Op zondag is de zaal open vanaf 11.00 uur. Om 16.00 uur is de prijsuitreiking, waarna de duiven om 17.30 uur worden uitgekooid. Ook is er een grote verloting en is de keuken open voor wat te eten en drinken. Er kan meegespeeld worden met een viertal duiven, bestaande uit oude doffer, oude duivin, jonge doffer en jonge duivin. Andere opties zijn bespreekbaar met de commissie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.