Drukke tijd voor Shantykoor De IJsselboei

0245260_Shantykoor.jpg
.

BRUMMEN – Met Kerst in zicht staan er diverse optredens gepland voor Shantykoor De IJsselboei uit Brummen. Op zondag 10 december treden de zangers op op de kerstmarkt in Eerbeek, die voor iedereen vrij toegankelijk is. De dag erna staat het koor op de kerstmarkt in Zutphen. De markt staat opgesteld in het centrum van Zutphen en is voor iedereen gratis te bezoeken. Op zaterdag 17 december is het koor nog te gast bij tehuis Walstede in Tiel, waar ze meer dan 120 inwoners in de kerststemming zullen brengen. Het koor staat onder leiding van de overenthousiaste dirigent Art Silver, die het koor begin van dit jaar aangetrokken heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.