Digitaal kerst- of nieuwjaarskaart maken

0244620_foto_bij_online_kaarten_maken.jpg
.

EERBEEK/BRUMMEN – Op dinsdag 6 december van is er de gratis workshop ‘maak je eigen digitale kaart’, van 9.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Eerbeek. Op woensdag 7 december is dezelfde workshop van 13.30 tot 16.00 uur in Bibliotheek Brummen te volgen. In anderhalf uur leren de deelnemers hoe ze online hun eigen kaarten kunnen maken, met persoonlijke teksten en eigen foto’s. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van een gratis fotoprogramma waarmee de deelnemers thuis rustig verder kunnen met ontwerpen. Het wordt aangeraden een eigen laptop mee te nemen, zodat er thuis verder geoefend kan worden. Ook werkt het prettig om meteen met eigen foto’s te oefen. Deze moeten dan wel op de eigen laptop zijn opgeslagen of meegenomen worden op een USB-stick. De kaarten kunnen tijdens de workshop direct besteld en en met de pin afgerekend worden. Aanmelden voor de workshop kan via de agenda op bibliotheekbrummenvoorst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.