Digiplay voor volwassenen

0244599_Digiplay_voor_volwassenen.jpg
Digiplay voor volwassenen

DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom organiseert onder het kopje Digiplay regelmatig activiteiten voor kinderen, waarin zij met nieuwe technieken aan de gang gaan. Omdat deze activiteiten voor volwassenen ook heel leuk zijn, staat het Digitcafé in de bibiliotheken in de maand december in het teken van Digiplay voor volwassenen. Zo kunnen ook zij aan de slag met virtual reality, programmeren en apps bouwen.
Het Digicafé met Digiplay is op maandag 5 december van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Dieren en op maandag 12 december van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Velp. Aanmelden is niet nodig en ook mensen die geen lid zijn van de bibliotheek zijn welkom.

www.bibliotheekveluwezoom.nl/digicafe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.