Dierenverhaal bij Bezoekerscentrum

0247298_vertelkastje-1.jpg
Dierenverhaal bij Bezoekerscentrum - Natuurmonumenten

RHEDEN – Op zondag 1 januari kunnen kinderen van 3 tot en met 7 jaar tussen 12.00 en 15.00 uur in Bezoekerscentrum Nationaal Park Veluwezoom in Rheden elk half uur komen luisteren naar een spannend verhaal over de dieren van het bos. In de natuur wonen veel dieren. Sommigen zijn overdag actief, maar er zijn ook nachtdieren. Meestal verstoppen ze zich voor mensen en komen ze wat dichterbij wanneer ze nieuwsgierig zijn. De verteller zal op de verhalenmiddag het verhaal van Heintje het zwijntje vertellen en de avonturen die hij meemaakt in het bos. In verband met het niet belasten van de natuur en de beperkte parkeergelegenheid, wordt aangeraden om gebruik te maken van openbaar vervoer of de fiets. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.