De sentimental journey van Lemon Squeeze

0245419_Lemon_Squeeze_-_foto_PR_Lemon_Squeeze.jpg
.

DOESBURG – Tijdens het concert van Lemon Squeeze op zondag 11 december om 14.00 uur bij Podium Doesburg, nemen de muzikanten het publiek mee op een muzikale reis langs muziekstijlen en tradities uit verschillende werelddelen. Ze spelen nummers uit verschillende muziekgenres: van een Jiddisch lied en een Ierse ballade uit Europa tot bluegrass en cajun uit Noord Amerika, een calypso uit het Caraïbisch gebied, een tango uit Argentinië en folksongs uit Oost Afrika en Zuid-Oost Azië. De band bestaat uit zanger Henk Ankoné op gitaar en ukelele; Theo Worm op klarinet, banjo en mandoline; Nico Hoogland op accordeon en bandoneon en Gérard Baldeo op gitaar en basgitaar. Kaarten voor dit concert kosten 10 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.