Chic & Shanty met nieuwe muzikant richting jubileumjaar

0244991_chic___Shanty_maart_2022.jpg
.

BRUMMEN – Het tienjarig jubileum had Vrouwenkoor Chic & Shanty graag willen vieren, maar helaas stak corona daar een stokje voor. Nu richten de vrouwen de blik op het jubileumjaar 2023, het jaar waarin het koor haar 12,5-jarig bestaan hoopt te vieren.

Intussen is het koor vanaf het voorjaar alweer druk aan het repeteren en zijn de dames de coronaperiode vrijwel ongeschonden doorgekomen. Het koor kreeg er zelfs nieuwe leden bij en is dan ook zeer ingenomen met het huidige aantal van 37 enthousiast zangeressen. Ze staan nog steeds onder leiding van dirigent Merel Harkink uit Zutphen
Wel heeft er een wijziging plaats gevonden wat betreft de muzikale begeleiding. Wisely Zhang (20) uit Zutphen, die de sterren van de hemel speelt en zich het repertoire van Chic & Shanty snel eigen heeft gemaakt, is sinds de zomer de nieuwe pianist van het koor.
Op vrijdagavond 7 oktober vond een eerste optreden plaats in de open lucht aan de Berkel, op uitnodiging van de Fluisterbootschippers die hun 25-jarig bestaan vierden. Het koor bereidt zich nu voor op de kerstoptredens en gaat daarna snel aan de slag met het voorbereiden van diverse optredens die voor het komend jaar op het programma staan. Maar de blik is vooral gericht op het jubileumconcert, dat gepland staat voor zondag 29 oktober 2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.