Centrum Rheden dankzij PA in kerstsferen

0246803_Team_PA.jpeg
.

RHEDEN – Het Rhedense Team PA reist in 2023 voor de 11e keer af naar Frankrijk om deel te nemen aan Alpe d’HuZes, een actie voor KWF kankerbestrijding. Om geld te genereren worden acties gehouden en ook dit jaar was de kerstboomactie daar één van. Deze actie is niet voorbij gegaan aan BIZ/Centrum Rheden: de ondernemers van het centrum van Rheden. Vrijwillig spannen deze ondernemers zich in om het centrum te verrijken en op te vrolijken. Vanuit die gedachte zijn er in samenwerking met Team PA tientallen Nordmann-bomen geplaatst in het centrum van het dorp. Deze geste is voor de inwoners en bezoekers van Rheden zodat zij lokaal geheel in kerstsferen de aankopen voor Kerst kunnen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.