Caritas verdeelt energietoelage

0245267_Thermostaat.jpg
.

REGIO – Het PCI bestuur en de Caritas werkgroepen willen dat niemand deze winter in de kou komt te staan en doet daarom een beroep op mensen die hun energietoelage, van november en december van 190 euro, deels of geheel zouden willen doneren aan mensen met een hoge energierekening die er niet uitkomen. Daarnaast vragen de organisaties de mensen die juist de steun nodig hebben, om zich te melden.
Zowel potentiële donateurs als ontvangers, kunnen terecht bij de Caritas werkgroep van de eigen plaats, bijvoorbeeld Klarenbeek of Loenen-Eerbeek. Zij zullen ervoor zorgen dat de gedoneerde gelden op de juiste plaats terecht komen.

caritaskorting@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.