Boul’Animo sluit maandcompetitie en toernooi-jaar af

0246468_20221211174325_edt.jpg
.

DIEREN – Van januari tot en met november, op elke laatste donderdag van de maand, wordt bij jeu de boulesvereniging Boul’Animo in Dieren de maandcompetitie gespeeld. Op zondag 11 december werd deze competitie afgesloten met de partijen van de twaalfde avond, waarna de nummers 1 tot en met 16 van het klassement in een afvalschema een tegen een streden om de toernooiwinst.

Dat de deelnemers aan elkaar gewaagd waren, werd duidelijk na de uitschakeling van de vele hooggeplaatsten in het klassement tijdens de achtste en kwartfinales. In de halve finales wist Nettie Lensink te winnen van Mike Straatmans en was Jeroen van der Mei de betere tegen Johnny Saalmink, die derde werd. Jeroen en Nettie maakten er een mooie finale van, waarin Jeroen met 13-5 de toernooiwinst naar zich toe trok.
Bij Boul’Animo worden ook bij alle eigen toernooien punten naar resultaat gegeven. De uitslag van dat overallklassement was met de afsluiting van de maandcompetitie ook meteen bekend. Hierin werden Nettie Lensink en Bart Kouveld gedeeld derde en Theo van der Meer tweede. Met slechts één punt verschil was de titel voor Sabine Diks, die een sterk seizoen speelde met veel finales en andere ereplaatsen. De toernooidag werd in de kantine afgesloten met een gezamenlijk stamppottenbuffet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.