Ben Geerdink heeft mooiste duif

0245607_49Foto_PV_Ons_Vermaak_edt.jpg
Jaarlijkse vogeltentoonstelling in Eerbeek

EERBEEK – Op zaterdag 26 en zondag 27 november hield de Postduivenvereniging Ons Vermaak in Eerbeek weer de jaarlijkse tentoonstelling. Het was weer een gezellig weekend met een grote verloting, rad van avontuur en nog meer vermaak. Onder het genot van een glas ‘duivenmelk’ en sterke verhalen was het gezellig vertoeven in het clubgebouw.

Ook was er een extra verloting van een duif van het lid Beb De Ruijter. Het was een duif met een geweldige afstamming. Deze verloting was een cadeau aan de club, waarvoor bestuur en leden dankbaar waren. Helaas gaan Beb en zijn vriendin de club verlaten. Het paar gaat verhuizen naar Haaksbergen.
De keurmeester was Van de Bovenkamp uit Doetinchem. Hij was zeer tevreden over de ingezonden duiven, wat resulteerde in de volgende uitslag: Onbevlogen oude doffers 1e en 2e Ben Geerdink, 3e en 5e Willem Menger, 4e Johan van Dijk. Onbevlogen oude duivinnen: 1e Jan Diesfeldt, 2e Beb de Ruijter, 3e Willem Menger en 4e Johan van Dijk. Bevlogen oude doffers: 1e en 2e Jan Onstenk, 3e Anton van Ark. Bevlogen oude duivinnen: 1e Willem Menger. Bevlogen jonge doffers: 1e Nico van Ark, 2e Marlies de Nijs, 3e Johan van Dijk en 4e Jan Onstenk. Bevlogen jonge duivinnen: 1e Willem Menger, 2e Anton van Ark, 3e Nico van Ark. Hokkampioenschap: 1e Willem Menger en 2e Johan van Dijk. Mooiste duif van het geheel was van Ben Geerdink.

Foto: Willem Menger (links) met Beb de Ruijter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.