AndersDanAnders in Kunstlab Doesburg

0244752_kwast.jpg
.

DOESBURG – In december exposeren Yvon Bilderbeek en Irene Witmajer in de Opkamer van Kunstlab Doesburg. Dit zijn twee ontwerpers die elkaar aanvullen en houden van het hergebruiken en combineren van materialen. Zo maakt Irene van iets alledaags iets bijzonders. Ze houdt van contrasten: van de sferen van de stad en kleuren en patronen in de natuur. Haar inspiratie vindt ze niet alleen in huis, maar ook op straat en in musea. De voorliefde van Yvon voor organische vormen is te zien in haar sieraden. Daarin combineert ze graag vondsten uit de natuur met zilver, goud of edelstenen. Tenslotte is zij van origine vormgever en edelsmid.
De expositie is te zien van zaterdag 3 tot en met woensdag 28 december, op dinsdag tot en met zaterdag en op de Culturele Zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.