Afscheid van De Harmonie

0246001_Slotavond_De_Harmonie_Christa_Heine.jpg
Ellen en Stef Schut namen met een knalfeest afscheid van De Harmonie - Christa Heine Fotografie

LAAG-SOEREN – Het is het eind van een tijdperk. Zaterdag 1 december zijn de deuren van café-restaurant De Harmonie in Laag-Soeren definitief gesloten. Dit moment is niet in stilte voorbij gegaan. Eigenaren Stef en Ellen Schut en hun zoons hebben een knalfeest gegeven en samen met familie, vrienden, buren, gasten, (oud)medewerkers afscheid genomen van het horecaleven. “De vele gasten, geweldige entertainers, boerenkapel de Zandbloazers en mooie woorden maakten het tot een onvergetelijk feest. Wat rest zijn de herinneringen”, aldus Stef en Ellen.
Het ondernemerspaar hadden graag gezien dat iemand anders De Harmonie voort zou zetten, maar het is hen niet gelukt opvolgers te vinden. En dus sluiten ze na ruim 38 jaar de deuren. Het pand en is verkocht en het terrein wordt nu herontwikkeld tot een klein woonwijkje. Het oude café wordt verbouwd tot woning.

Foto: Christa Heine Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.