Advent bij de Remonstranten

0245507_Kerst_Advent_kaarsen.jpg
.

DOESBURG – De Remonstranten in Doesburg besteden de komende weken volop aandacht aan de advent, de tijd voor Kerst. “Het is een tijd van wachten en je voorbereiden op iets goeds, iets moois, iets positiefs. Iets wat je ziel goed doet. Je zou zeggen dat we goed nieuws meteen zouden omarmen. Maar dat is niet zo en dat was 2000 jaar geleden ook al niet zo. De verhalen van advent gaan over mensen die het niet geloofden. Mensen die zich verstopten, die wegliepen, die dachten het beter te weten. Op een enkeling na.” Kijk voor alle activiteiten op doesburg.remonstranten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.